מישלב

קורס ניהול השירות והאירוח בענף המזון

קורס ניהול השירות והאירוח בענף המזון של מכללת מישלב מקנה מיומנויות מעשיות לתפעול השירות בעסקי המזון והאירוח. הקורס שם דגש על הפן הניהולי והארגוני כמו גם על הפן המעשי בתחום השירות.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים

קורס ניהול השירות והאירוח בענף המזון של מכללת מישלב הינו קורס בן 12 מפגשים בשעות הבוקר המיועד למפעילי שירותי הסעדה ואירוח, קייטרינג, חדרי אוכל, מסעדות ומנהלי משק. הקורס שם דגש על ניהול המשאב האנושי בתחום השירות והאירוח, תוך שמירה והקפדה על מבנה ארגוני נכון וזאת על מנת להבטיח שירות איכותי מקצועי ואדיב אשר יבטיח את הצלחתו של העסק.

הקורס מפגיש את תלמידיו עם החידושים האחרונים בתחום וטכניקות העבודה המתקדמות ביותר וכולל נושאים כגון מבנה ארגוני והגדרת תפקידים, תקשורת בין המטבח לחדר אוכל, נימוסים והליכות, כלים וציוד, דיני כשרות, הכנות מוקדמות תכנון וארגון, סגנונות הגשה ושירות, ארגון אירועים מיוחדים ומסיבות, חשיבות הצוות, מתן שירות בשטח, היגיינה אישית ועוד.

אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מישלב
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?