מישלב

קורס היגיינה ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים

קורס היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים של מכללת מישלב הינו קורס המקנה הכשרה מקצועית בנושאי תברואה,היגיינה ובטיחות מזון כפי שנדרש על ידי משרד העבודה. הקורס הינו קורס מוכר על ידי משרד הבריאות.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים

קורס היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים הינו קורס המיועד לאנשי מקצוע מתחום המזון וההסעדה כגון מנהלי מערכות הזנה  ומטבחים מוסדיים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קייטרינג, מלונות ומסעדות  הנדרשים ומעוניינים להיות מוסמכים כ נאמני תברואה ובטיחות מזון מטעם משרד הבריאות.  הקורס , הנפרש על פני 4 מפגשים בשעות הבוקר מקנה ידע בנושאי תברואה והיגיינה ושם דגש על מיקרוביולוגיה של המזון והשלכותיה על בריאות המזון ובריאות הסועד. כמו כן מקנה הקורס שיטות וטכניקות לגילוי מזון מקולקל ודרכי מניעה.

הקורס כולל תכנים כגון יסודות במיקרוביולוגיה של המזון, גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון, מחלות והרעלות מזון, סימון מזון וחיי מדף, רכישת מזון,הובלה אחסון ושימור מזון, רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים, מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית, היגיינת עובדים, עקרונות לתכנון ותפעול מטבחים מוסדיים.

אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מישלב
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?