מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה

קורס בישול מקצועי

קורס בישול מקצועי, פרי שיתוף פעולה בין מכללות אורט ודן גורמה, הינו הקורס המקיף מסוגו בארץ הנועד להעניק לבוגריו את החופש ליצירה בתחום הקולינארי, השתלבות במסעדות ובתחום האירוח, הקמת עסק עצמאי בתחום המזון או העמקת הידע הקיים. לכל סטודנט עמדת עבודה אישית, מצוידת במיטב הטכנולוגיה והציוד המתקדם מסוגו, המאפשרים עבודה פרטנית (Hands on) ויוצרים תנאי לימוד שטרם נראו בישראל.


הלימודים מתקיימים במכללת אורט יד שפירא בתל אביב
!
ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים
קורס בישול מקצועי - מבנה הלימודים:
הקורס בנוי מנושאי לימוד מגוונים המכסים את תחומי העיסוק העיקריים של מי שרוצים לעסוק בבישול כאנשי מקצוע מהשורה הראשונה. 60 מפגשים ימי א'+ג' 22:00-17:00, סה"כ 360 שעות לימוד. אפשרות לתקופת סטאג' של 100 שעות לימוד בנוסף לשעות הלימוד הנ"ל, במסעדות המובילות בישראל.

קורס בישול מקצועי - נושאי לימוד נבחרים:
מבוא לגסטרונומיה - פיזיולוגיה של הטעם, מושגי יסוד מקצועיים, בטיחות מזון, מינוחים מקצועיים ושפת הבישול.
שיטות בישול וטכניקות עבודה - מיומנות הסכין, שיטות בישול, צירים, רטבים ומרקים, המטבח הקר.
קצבות - פירוק בקר, עופות ודגים.
חשיפה למטבחי העולם - גריל עולמי, מטבחי אסיה, מטבחי דרום מזרח אסיה, המטבח היפני, המטבח הצרפתי, המטבח האיטלקי, המטבח האמריקאי ועידן הפיוז'ן, סושי, המטבח היהודי, מטבחי הים התיכון ועוד.
מסעדנות - תורת התפריט, סדנאות תפריט אישי- סל מוצרים, סדנאות מסעדה, פס חם, קר, צ'קר, יינות.
עקרונות מתקדמים - בישול ספא (SPA), שרקוטרי - Charcuterie (הכנת נקניקיות, כבישת דגים וכו'), חקלאות אורגנית, עקרונות קולינאריים מתקדמים (מעבדה), בישול לאלף, עיצוב מזון והכנה למדיה, המחשב בשירות השף ועוד.
פטיסרי - יסודות האפייה והקינוחים.
סיורים ולימודי חוץ - סיורים מקצועיים בתעשיית המזון, פירות ים (שיעורי שטח במסעדות).

קורס בישול מקצועי - תעודה
למסיימים בהצלחה תוענק תעודה מטעם "דן גורמה" ; התעודה מוכרת ומוערכת בארץ ובעולם
אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?