מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה

קורס אתגר הבשר - סדנת בשר מאתגרת!

סדנת בשר ייחודית ומאתגרת הפותחת בפני משתתפיה את עולמו של המייסטר - איש הבשר.


הלימודים מתקיימים במכללת אורט יד שפירא בתל אביב!
ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים
סדנת בשר - מבנה הלימודים
3 מפגשי לימוד בימי ד' בין השעות 9:00-13:00

נושאי לימוד בסדנא:
שיטות בישול וצליה שונות המותאמות לבקר - יישון בשר ושיטות גריל על צורותיו השונות ועקרונות הצליה היבשה; סטייק אנטרקוט, אסאדו ארגנטיני, תבשיל ציידים, גלילת בקר ביין אדום ועוד.
עופות לסוגיהם טלה ובשרים צעירים - עקרונות התיבול, החיתוך ושיטות הבישול השונות, מרק תום יאם, כנפי עוף בטריאקי, שיפודי פרגית עם טחינה ירוקה, פאייה ספרדית עם עוף, וכן אוכף טלה צלוי בגריל ומוגש עם ריבת פלפלים חריפים
קיצור סיבי הבשר פותח בפנינו אפשרויות חדשות - החל מן ההמבורגר וסטייק פילדלפיה ועד לקציצות בלימון, רוסטביף פריזאי ופהיטאס מקסיקני.

סדנת בשר - תעודה
למשתתפי הסדנא תוענק תעודת סיום מטעם "דן גורמה".
אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?