מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה

קורס אפיה וקונדיטוריה מקצועי

קורס אפיה וקונדיטוריה מקצועי, פרי שיתוף פעולה של מכללות אורט ודן גורמה, הינו קורס מקיף המתבסס על הפטיסרי הצרפתי הקלאסי בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות וחדשניות. מסלול הלימודים מגוון וכולל את כל תחומי הקונדיטוריה, האפייה והקינוחים.


הלימודים מתקיימים במכללת אורט יד שפירא בתל אביב!
ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים
קורס אפיה וקונדיטוריה מקצועי - מבנה הלימודים
ימי א'+ב' 22:00-17:00, סה"כ 300 שעות לימוד. אפשרות לתקופת סטאג' של 120 שעות לימוד, בקונדיטוריות ובמסעדות מובילות.

קורס אפיה וקונדיטוריה מקצועי - נושאי לימוד עיקריים
מבוא לגסטרונומיה - מושגי יסוד מקצועיים, תברואה ובטיחות מזון, מינוחים מקצועיים ושפת הפטיסרי.
תורת החומרים - הבנת המבנה הפיזיולוגי של החומרים: סוכר, שומן, ביצים, קמח, שוקולד ועוד, אופן שימושם במתכון והשפעותיהם.
טכניקות עבודה - דגשים על טכניקות קלאסיות וחדשניות כמו הקצפות, טימפרור, הכנת אמולסיות, לישה, קיפולי בצק ועוד.
יסודות האפיה - Boulangerie - אפית לחמים, לחמי מחמצת, Viennoiserie – מאפי שמרים, עוגות בחושות ומאפינס.
יסודות הקונדיטוריה - בצק פריך, טארטים וטרטלטים, פחזניות, פרופיטרול, אקלרים, עוגות בוטיק מהעולם החדש, שוקולד, גנאשים שונים, טרפלס, פרלינים, פטיפורים, מינייטורים, ריבות, ממתקים, מנות אחרונות בצילוח A LA CARTE, קינוחים בכוסות, קינוחים מולקולרים, גלידות וסורבה.

קורס אפיה וקונדיטוריה מקצועי - תעודה
למסיימים בהצלחה תוענק תעודת סיום מטעם "דן גורמה".

אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?