מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה

קורס מטבחי המזרח הרחוק

הביטוי השגור, "מיליארד סינים לא טועים", קולע גם כשטועמים את האוכל הנפלא שלהם. השילוב בין היסטוריה ארוכת שנים, לבין השימוש במצרכים טריים, תיבול עז, חשיפה קצרה לחום עצום ודיוק בהכנה, הביאו לפופולאריות של סגנון הבישול האסיאתי בכל העולם. בסדרת  סדנאות הייחודית, נלמד את סודות ויסודות הטעמים של המזרח הרחוק.


הלימודים מתקיימים במכללת אורט יד שפירא בתל אביב!
ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים
קורס מטבחי המזרח הרחוק - מבנה הלימודים
3 מפגשי לימוד עם שף עמיר אילן ימי ה' 21:00-17:00, סה"כ 15 שעות לימוד.

קורס מטבחי המזרח הרחוק - נושאי לימוד נבחרים
טכניקות הבישול המגוונות של המטבח הסיני - החל מכבישה קלה, דרך אידוי, טיגון והקפצה בווק בחום גבוה. מנות מן המחוזות הקולינאריים החשובים: אוכל קנטונזי, סצ'ואני, הונאני, ועוד..
מטבחי דרום מזרח אסיה - תאילנד, סינגפור וויאטנם והסביבה; מנות כמו סום טאם, פאד תאי, קארי ירוק, טום יאם, סאטה ועוד הבנויות על שילוב בין חריפות מחד לקרירות של חלב הקוקוס מנגד; סגנון בישול המשלב השפעות משלל התרבויות שעברו במדינות האיים – סינים, פורטוגזים ועוד. יפן אשר מטבחה האריסטוקראטי נחשב לאחד מעמודי התווך של הקולינאריה העולמית הביאה לעולם את הטעם החמישי "אומאמי". מטבח עתיק ומרתק זה, אשר שורשי מנותיו מגיעים מהמאה ה – 18 וקסם מנותיו מוכר כמעט לכל אדם במערב, מצטיין במנות הדגים לצד מנות בשר ועוף נפלאות ומדייקות. בסדנא נערוך היכרות עם המצרכים ונלמד את בניית יסודות הטעם.

קורס מטבחי המזרח הרחוק - תעודה
למסיימים תוענק תעודה מטעם "דן גורמה"
אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
מכללות אורט בשיתוף עם דן גורמה
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?