המכללה האקדמית תל-חי - לימודי חוץ

קורס מתמחה בגידול גפן וייצור יין - CELLAR MASTER

היחידה ללימודי חוץ של המכללה האקדמית תל-חי מציעה קורס ייחודי ובלעדי - קורס מתמחה בגידול גפן וייצור יין (CELLAR MASTER). קורס זה מקנה ידע והכשרה תיאורטיים ומעשיים לאלו המתעניינים בנושא, בהם: יצרנים, משווקים ואנשים הרואים את עתידם בתחום. תכנית הלימוד בקורס פותחה על ידי טובי המומחים, ומועברות ע"י צוות רב ניסיון וידע המורכב ממרצי המכללה האקדמית תל-חי ומומחים בעלי שם בתחומי היין, שמן הזית ומוצרי החלב.

ייעוץ לימודים חינם
מלא/י פרטיך ויועץ לימודים יחזור אליך בהקדם.
 מסכים לתנאי השימוש.
גולש יקר, לנוחותך: קורסים נוספים

קורס מתמחה בגידול גפן וייצור יין (CELLAR MASTER)- המכללה האקדמית תל-חי לימודי חוץ:
קהל היעד -

הקורס מיועד לאנשים העוסקים בתחום היין בישראל, ביקבים הגדולים וביקבי הבוטיק, לכורמים ולכל שוחרי תרבות היין.

תוכן הקורס -
הנושאים הנלמדים בקורס: קורסי יסוד - מיקרוביולוגיה, כימיה כללית ואורגנית, בוטניקה וגידול גפן. קורסים מקצועיים - שיווק יין, יינות העולם, תהליכי ייצור יין, וטעימות. בנוסף ילמדו קורסים ייחודיים הקשורים בייצור והפקת יין באופן עצמאי.

מנהל הקורס והרכז האקדמי שלו הינו ד"ר יאיר מרגלית, המקים והבעלים של "יקב מרגלית" ומרצה לכימיה וטכנולוגיה של יין בפקולטה להנדסת מזון בטכניון. מרצים ומשתתפים נוספים - בעלי יקבים, מדריכים ממשרד החקלאות, מומחים לשיווק יין ומרצי החוג לביוטכנולוגיה במכללה האקדמית תל חי.

משך הקורס - הקורס נפרש על פני שנת לימודים אחת, בכל יום חמישי בשבוע ואחת לשבועיים בימי שישי.

תעודות והסמכה -
עם סיום הקורס תוענק לבוגרים תעודת "מתמחה בייצור יין - CELLAR MASTER", המקבילה לתעודות דומות הניתנות במכללות בחו"ל. הלימודים מתקיימים במכללה האקדמית תל חי בשיתוף שה"ם - משרד החקלאות.

אודות - תנאי שימוש - צור קשר - מפת אתר
שירות אישי חינם
המכללה האקדמית תל-חי - לימודי חוץ
סגור חלון
רוצה שמוסדות הלימוד יחזרו אליך עם כל התשובות?